Toitlustamine


1. söögivahetund 10.35 - 10.55

2. söögivahetund 11.40 - 12.00

1. söögivahetund 10.35 - 10.55

2. söögivahetund 11.40 - 12.00

Toitlustamise nädal 23.01-27.01
Esmaspäev
23.01
Teisipäev
24.01
Kolmapäev
25.01
Neljapäev
26.01
Reede
27.01
KoolilõunaPilaff Hiina kapsa-värske kurgi salat hapukoorega Leib. Sai. Piim.Pasta-kalasupp Leib. Sai.Pikkpoiss Keedetud kartul Hapukoorekaste Marineeritud kõrvits Leib. Sai. Piim. Õun. Lihata värskekapsa borš Hapukoor Leib. Sai .Frikadellikaste. Tatar. Porgandi- kapsa- õuna salat. Leib. Sai. Piim.
Mahlatarretis. Vahukoor. Mandariin.Mannavaht. Piim magustoidule. Viinamarjad.